Algemene informatie

Op zaterdagochtend 8 februari 2020 gaat onze hardloopclinic voor de 12e keer van start op recreatiepark Het Lageveld in Wierden.

In de hardloopclinics is plaats voor iedereen. Jong en oud, dik en dun, ervaren sporters en absolute starters.
Bij Atletiekvereniging Twenterand krijgt iedereen de mogelijkheid om in een eigen tempo het hardlopen op een verantwoorde manier onder de knie te krijgen!

De doelstelling voor beginners is om in ieder geval na 13 weken de Twenterandrun te kunnen lopen en een paar weken later de Wiezoloop.

Trainen met een ander doel kan natuurlijk ook een reden zijn om mee te doen. Tot de Nek in de Drek? Conditie verbeteren? Afvallen? Een nieuw persoonlijk record? Ontstressen? Strongsisterrun of strongmanrun? Lange afstand (halve marathon)? Techniek verbeteren? Of gewoon gezellig met z’n allen plezier hebben? Welk doel je ook nastreeft, het draait tijdens de clinic vooral om het samen sporten!

Tijdens de clinic leer je hoe je je conditie kunt verbeteren en het uithoudingsvermogen kunt vergroten. De trainingen vinden plaats in groepen. Elke groep kent een eigen niveau.

Het clinicpakket 2020 kost eenmalig € 65,- en is inclusief:
– begeleiding door deskundige trainers
– functioneel hardloopshirt
– inschrijving Twenterandrun of Wiezoloop
– lidmaatschap Atletiekvereniging Twenterand tot 1 juli
– schoenadvies en 10% korting op hardloopschoenen bij ZorgSaam Lopers Company in Hellendoorn
– een fittest voorafgaand en na afloop van de clinic op het Lageveld
– koffie of thee met versnapering na de clinictraining op zaterdagochtend

Vragen? Mail naar: clinic@av-twenterand.nl of stel je vragen tijdens de inloopmomenten op:

– Zaterdag 11 januari 2020 tussen 10.00 en 11.00 uur in het beheerdersgebouw op Het Lageveld, Vriezenveenseweg 57 in Wierden (Ingang vanaf de Vriezenveenseweg).
– Maandag 13 januari 2020 tussen 19.30 en 20.30 uur op Sportpark Het Midden (terrein Amicitia), Schout Doddestraat 50 in Vriezenveen.
– Woensdag 22 januari 2020 tussen 19.30 en 20.30 uur op Sportpark Het Midden (terrein Amicitia), Schout Doddestraat 50 in Vriezenveen.
– Zaterdag 25 januari 2020 tussen 10.00 en 11.00 uur in het beheerdersgebouw op Het Lageveld, Vriezenveenseweg 57 in Wierden (Ingang vanaf de Vriezenveenseweg).

Aanmelden kan tijdens de inloopmomenten of klik hier voor het digitale aanmeldformulier. 

Kom je met de auto naar Het Lageveld, dan bestaat de mogelijkheid om een parkeerpas aan te schaffen voor het speciale actietarief van € 25,-. Deze parkeerpas geeft ook toegang tot recreatiepark Het Rutbeek en Het Hulsbeek.

Onze sponsoren: